Liquid Media bidrog med 3D ekspertise da Brandsurface skulle udvikle nyt design til Tuborgs emballage

Hurtige og effektive

Image not available
Image not available
Image not available

3D visualisering produktion for Fridbjørg Tegnestue af nyt Viasat studie

3D visualisering produktion for Fridbjørg Tegnestue af nyt Viasat studie

Opgave type: 3D visualisering og konstruktion produktion
Lokation: Amager
Kunde: Fridbjørg Tegnestue

Beskrivelse:
En spændende opgave lavet i samarbejde med Kim fridbjørg. En 3D model skulle udarbejdes efter nogle skitser. Undervejs blev der lavet nogle 3D animationer af camera paths, så man kunne se at alle vinkler osv. var i orden og at der ikke var nogle dele som blokkede udsyn. En stor del af opgave gik ud på løse de problematikker med den meget organiske form, der hvor kurverne smelter sammen. 

Der blev også udfærdiget nogle 3D visualiseringer, og der blev testet at en realsize formel 1 bil kunne køre ind i studiet da det også var et krav.
Efterfølgende udarbejdede vi en 3D konstruktions model som mindede om en fly vinge, og de efterfølgene sektioner som blev CNC skåret og dannede rammen for konstruktionen.

 

Chefen for Viasat Sport, Peter Nørrelund, gav efterfølgende denne tilbagemelding på projektet:
Det nye studie er second to none. Efter min smag det flotteste, der endnu er set på dansk tv – det lader ikke noget tilbage i forhold til SKY og ESPN, de normale front runners på sport. Smukke, spektakulære linjer og ikke mindst et studie, der kan bruges aktivt i historiefortællingerne.

Mere i denne kategori: « »

Vidste du at

thumb3Hver enkelt refrence er unik, og tilpasset kundens specifikke behov.

Liquid Media har mere end 20års erfaring med computergrafik og CAD.

Vi tilbyder også konsultationsbistand på større projekter, og har et solidt netværk til at dække alle områder af Digital Medie.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox